Stagevacature: Mediavormgever

- Deze vacature is gesloten -

Ter ondersteuning van de marketingafdeling is Brands of Q op zoek naar een enthousiaste stagiair. Is vormgeving helemaal jouw ding? Dan is dit de perfecte stageplek!

Over Brands of Q

Brands of Q is een snelgroeiend bedrijf dat zich sinds 2005 bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen en distribueren van een uitgebreid assortiment artikelen voor ruiter en paard. Deze artikelen worden onder verschillende merken via meer dan 800 ruitersportzaken wereldwijd op de markt gebracht.

Als stagiair mediavormgeving ben je onderdeel van de marketingafdeling. Deze afdeling bestaat uit vier medewerkers die zich inzetten om de artikelen via verschillende media zo goed mogelijk aan de doelgroep te presenteren. Dit zijn zowel ruitersportzaken als consumenten.

Stagevacature mediavormgever

Wat ga je doen als stagiair mediavormgeving?

  • Je gaat aan de slag met het maken van content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van folders en verschillende visuals voor de presentatie van artikelen in ruitersportzaken.
  • Je ondersteunt bij het maken en bewerken van foto’s. Dit zal zowel in de fotostudio als bij verschillende fotoshoots in de buitenlucht zijn.
  • Je helpt met het plaatsen van content op de website.
  • Je maakt creatieve content voor verschillende social media-kanalen.
  • Je biedt praktische ondersteuning bij een breed scala aan werkzaamheden binnen de marketingafdeling.
  • Je gaat bezig met een eventuele stageopdracht onder begeleiding van een ervaren grafisch ontwerper.

Brands of Q zal zich inzetten om samen met jou de leerervaring zo passend mogelijk te maken. Om deze reden staat de definitieve invulling van deze stage nog niet vast maar is afhankelijk van jouw persoonlijke ambities en eventuele eisen vanuit de opleiding.

Jouw profiel

  • Je volgt momenteel een mbo of hbo opleiding in de richting van communicatie of mediavormgeving
  • Je hebt ervaring met Photoshop en InDesign
  • Je hebt ervaring met fotografie of wil daar graag meer over leren
  • Affiniteit met de ruitersport is een pré, maar geen must

Brands of Q biedt een leuke informele werksfeer in een jong, gemotiveerd team van ruim 40 collega’s.

Solliciteer

Heb jij zin in deze mooie uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie per e-mail: c.dewith@brandsofq.com t.a.v. Claudia de With.

Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet en bel gerust: 0512 54 19 99

Coronamaatregelen

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus zullen de gesprekken voor deze vacature plaatsvinden via beeldbellen. Afhankelijk van de actuele situatie bij aanvang van de stage zal worden bekeken welke werkvorm het meest gepast is (op kantoor, thuis of een combinatie).

- Deze vacature is gesloten -