Werken bij Brands of Q

Ben je gek op humor, enthousiast en sta je stevig in je schoenen? Dan willen we graag met je in gesprek!

Wij zijn een snelgroeiende en internationale groothandel voor de ruitersport en we zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben je gemotiveerd en een echte aanpakker? Wellicht word jij dan onze nieuwe collega. Wat je beeld van paardenkracht dan ook is… Je bent welkom bij Brands of Q.

Werksfeer bij Brands of Q

Brands of Q is fan van een no-nonsense bedrijfscultuur. Werken bij ons is meer dan achter een bureau zitten. Onze onderlinge communicatie is direct. We verwachten veel van je eigen initiatief. Voor jou ideaal, want daarmee creëren we veel ruimte voor je ideeën en eigen inbreng. Je werkplek is een gloednieuw en modern kantoor in Drachten. Als je bij ons aan de slag gaat, ontmoet je ruim 40 nieuwe en jonge collega’s. Met elkaar zorgen we voor een leuke en informele werksfeer.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gemotiveerd jong team.

Brands of Q

Groothandel en merkenhuis Brands of Q uit Drachten is distributeur van de merken QHP, PresTeq, Equi Protecta en diverse private label merken. Wij bestaan sinds 2005 en bieden een uitgebreid assortiment producten voor ruiter en paard. Onze klanten (ruitersportzaken) bevinden zich over de gehele wereld.

Enthousiast?

Denk jij dat je in ons team past? Stuur dan een open sollicitatie met beknopt CV naar info@brandsofq.com. Vergeet ons niet te volgen op LinkedIn om op de hoogte te blijven van toekomstige vacatures.